Avoimet työpaikat

Palveluliiketoiminnassa kaivataan sopimusasiantuntijaa

Hyxo tarjoaa prosessimittauksen, vedenkäsittelyn sekä prosessi- ja laboratoriolaitteiden asiakaslähtöisiä ratkaisuja ja palveluja. Hyxo työllistää yli 70 henkilöä ympäri Suomen yli 10 paikkakunnalla. Liikevaihto 23 miljoonaa euroa.

– Olisitko sinä palveluliiketoimintatiimimme sopimusasiantuntija?

Sopimusasiantuntijan työhön sisältyy asiakkaidemme tapaamista ja tarpeiden kartoittamista sekä sopimusehtoihimme liittyvää asiantuntijuutta. Työpaikkasi voi sijaita missä tahansa paikkakunnalla, jossa meillä on toimisto. Matkustusetäisyys säännöllisiä käyntejä varten Keravalle on kuitenkin eduksi. Tehtävä on yhden vuoden mittainen määräaikainen sijaisuus.

Tehtäväkuvaus

Vastuullasi on olla päättämässä huoltopalveluidemme hinnoittelusta, neuvottelemassa sopimuksista ja sopimusehdoista asiakkaiden kanssa, joita ovat mm. voimalaitokset, kunnalliset vedentuotantolaitokset ja jätevedenpuhdistamot sekä vettä kuluttavat teollisuusasiakkaat. Teet tiivistä yhteistyötä myynti-, huolto- ja projektihenkilöstömme kanssa.

Toivomme sinulta osaamista, jolla pystyt ottamaan luontevasti haltuun sekä huoltosopimusten tekemisen yhteistyössä asiakkaiden kanssa että perehtymään hankinta-, myynti- ja sopimusehtoihin. Sinulla on näkemystä ja kykyä asiakaslähtöiseen työhön sekä sopimusasioihin, oli kyseessä sitten huoltosopimuksen neuvottelu asiakkaalle tai puitesopimuksen tekeminen toiselle asiakkaalle. Tehtävä edellyttää sinulta itseohjautuvuutta, uusia ideoita ja joustavuutta sekä kykyä hahmottaa sekä organisaatiomme että asiakkaan edut neuvottelutilanteissa.

Sinulla on menestyksekästä kokemusta asiakaspalvelusta ja asiakaskeskeisestä työotteesta. Kykenet laajaan verkostoitumiseen ja yhteistyöhön, ja olet ulospäinsuuntautunut ja organisointikykyinen henkilö, jolla on kykyä hallita samanaikaisia laajoja kokonaisuuksia.

Koulutuksesi on soveltuva korkeakoulututkinto esim. tekniikan alan korkeakoulu (ympäristötekniikka, prosessitekniikka tai kemiantekniikka) tai kaupallisen alan koulutus. Työssäsi tarvitsen hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pinja Mäkelä, p. 010 417 4534, joka on parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-16 välillä. Hae tehtävää heti, viimeistään 26.2.2023 mennessä lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveesi kera sähköpostilla osoitteeseen hakemus@hyxo.fi. Otsikoi hakemuksesi ”Palveluasiantuntija”.

Tutustu Hyxon nettisivuilta.

Haemme toimitusketjutoiminnolle kokenutta vetäjää

Hyxo on monipuolinen tekniikan alan asiantuntijayritys, joka suunnittelee ja projektoi teknisiä ratkaisuja, maahantuo ja edustaa kansainvälisesti tunnettuja laadukkaita laitteita. Lisäksi huollamme laitekannan koko elinkaaren ajan. Hyxon tavoitteena ei ole ainoastaan täyttää asiakkaiden odotuksia, vaan ylittää ne positiivisesti kerta toisensa jälkeen. Hyxo on tunnettu toimija niin eri teollisuudenaloilla kuin kunnallisella puolella. Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomea: Kerava, Lahti, Seinäjoki, Tampere, Joensuu ja Oulu. hyxo.fi

Hyxon toimitusketjun tehtävänä on varmistaa maksimaalinen asiakastyytyväisyys. Toimitusketjun avaintehtävät ovat myynnin ja palveluliiketoiminnan monipuolinen tuki, toimittajaketjun hallinta sekä tietojärjestelmien kehittäminen. Toiminnon osa-alueita ovat mm. sisä- ja varaosamyynti, varaston hallinta ja logistiikka, ostotoiminto, huoltosopimukset ja laskutus sekä laatutoiminto. Haemme toimitusketjutiimille uutta vetäjää pääkonttorillemme Keravalla.

Tehtäväkuvaus

Toimitusketjupäällikön ydintehtävä on saada toimitusketju toimimaan myynnin ja palveluliiketoiminnan tukifunktiona vapauttaen heiltä resursseja saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet.  Hyxon toimitusketjupäällikkönä jalkautat Hyxon strategian tiimiin arkipäivään sekä johdat ja kehität tiimiä tavoitteellisesti. Vastaat toimitusketjun päivittäisistä toiminnoista yhdessä tiimin asiantuntijoiden kanssa. Työstät toimitusketjulle yrityksen kasvustrategiaa tukevan toimintamallin. Kehität toimittaja- ja päämiesyhteistyötä yhdessä myynnin ja palveluliiketoiminnan kanssa. Varmistat kehityshankkeiden toteutumisen. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Edellytämme sinulta

Sinulla on toimitusketjun eri osa-alueiden laaja-alainen kokemus ja näytöt tuloksellisesta johtamisesta sekä esihenkilötyöstä. Olet positiivinen, ihmisläheinen, esimerkillä johtava ja tasapuolinen tiimipelaaja. Sinulla on systemaattinen, organisoitunut ja itseohjautuva toimintatapa. Sinulla on verkostoitumiskykyä, hyvät viestintä-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Pääset tuloksiin hyvillä vaikuttamis- ja neuvottelutaidoilla. Asiakaslähtöisyys on kaiken toimintasi kulmakivi. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme

Hyxo toimii yhteiskunnan kannalta kriittisillä toimialoilla ja tarjoaa sinulle merkityksellisen työn kasvavassa organisaatiossa. Meillä pääset osoittamaan ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Saat käyttöösi viihtyisän ja raikkaan työtilan kuntosaleineen, kun uusi pääkonttorimme valmistuu loppukeväästä Keravalle. Mukana matkassasi sinulla on asiantuntevat, positiiviset ja mutkattomat työkaverit, joiden kanssa pääset toteuttamaan asiakkaidemme toiveita.

Hae nyt ja tule mukaan rakentamaan Hyxosta maan arvostetuin toimija

Pääset tutustumaan tuotevalikoimaamme ja meihin yrityksenä hyxo.fi Haethan tehtävää heti, mutta viimeistään 12.3.2023 mennessä, lähettämällä hakemuksesi ansioluetteloineen, palkkatoiveesi kera sähköpostilla osoitteeseen hakemus@hyxo.fi. Otsikoi hakemuksesi ”toimitusketjupäällikkö”. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kari Heinilä, p. 050 527 1676 arkisin klo 16-17:30 tai kari.heinila@hyxo.fi.